
"وي" براي Viognier، "انگور سفيد" از دره Rhone فرانسه است كه بستگي به هواي گرم و آفتابي دارد تا بهترين ويژگيهاي خود را به دست آورد. Condreiu كه در ساحل راست رودخانه Rhone واقعشده، به خاطر توليد انحصاري شراب Viognier معروف است كه تمايل به متوسط بودن، bodied، ميوهاي و خشكي دارد.انگور هم در كاليفرنيا، ايالت واشنگتن و استراليا برتري دارد.از Viognier خوشم ميآيد، چون مانند يك ريسلينگ يا Gewurztraminer تند، بدون شك در مورد گل distinctive، ميوه - ميوه و notes تند، شكي باقي نميگذارد. با اين وجود، به عنوان يك انگور با الكل بالا، Viognier بايد طراوت و طراوت خود را حفظ كرده و با طراوت و طراوت باقي بماند. پير شدن بيش از حد از چوب بلوط، آن را شل و غير الهامبخش ميسازد.به طور كلي، Viognier - طلايي و نقرهاي در شيشه - يك شراب عالي براي همراه كردن غذاهاي دريايي، مرغ كبابي و حتي استيك است.در اينجا شش نوع شراب وجود دارد كه نشاندهنده كيفيت و ارزش در نقاط قيمت مربوطه خود هستند.خانواده كلاين Cellars Viognier ۲۰۱۸، ساحل شمالي (۹.۹۹ دلار): براي افراد غير حرفهاي اينجا جاي خوبي براي شروع است. در سال ۱۹۸۹، فرد كلاين يكي از اصلي "رون رنجرز" با معرفي Viognier و ساير varietals فرانسوي به تاكستانهاي خود شد. و با بابي Cannard، متخصص خاك، يك برنامه پرورش پايدار رشته سبز را توسعه داد كه به حشرات و حيوانات متكي است - به جاي مواد شيميايي و herbicides - تا مو و خاكها را سالم نگه دارد. Cline Viognier گياهي است، عاري از گلوتن و در طعمهاي گرمسيري.عكس از جيم CAMPANINIBaglio دي Grisi Viognier ۲۰۱۶ TerreBaglio دي Grisi Viognier ۲۰۱۶ Terre، ۹.۹۹ دلار: اين يك سورپرايز خوشايندي است كه در بخش "خريد برق" در ايالت نيوهمپشاير يافت شد. در حالي كه كاشت Viognier در ايتاليا اساسا وجود ندارد، اما سيسيل غربي جو اصلي را ارائه ميدهد. Vineyards بر روي زيستگاه طبيعي ۴۰۰ هكتار در تپههاي exposed of امتداد دارند. The زرد درخشان، زرد، سبكتر در بدن و الكل (۱۳ درصد)و خوشبو در شكوفههاي نارنجيرنگ است. بافت داراي بافت a Grigio است. آ ره.
با codfish پخته در كره ليمو و سالاد يوناني به خوبي خودنمايي ميكرد.عكس از جيم CAMPANINIDomaine د Dinonysos "Clementine" سال ۲۰۱۷ "Clementine د Dinonysos" Viognier ۲۰۱۷، Uchaux، ۱۵.۹۹ دلار: خانواده Farjun در سال ۱۷۲۰ در طي طاعون بزرگ كه ۱۰۰۰۰۰ نفر را براي تپههاي Uchaux در غرب پرووانس به قتل رساند از مارسي فرار كردند. از آن زمان تا كنون خوشههاي انگور در آنجا پرورش يافتهاند و Clementine ۱۰۰ درصد مواد آلي تاييد شده دارد. اين شراب توسط nectarine و زردآلو، بافت نرم و a ميوهاي تعريف ميشود كه به بادام تلخ تبديل ميشود. آن از مرغ سرخشده با رازيانه، ريزوتو، و اسكواش لذت ميبرد.عكس از جيم CAMPANINIM به چشم ميخورد. Chapoutier لا Combe پي لات ۲۰۱۶مسي و Chapoutier لا Combe پي لات ۲۰۱۶، دره Rhone، ۲۴.۹۹: اين ۱۰۰ % Viognier ارگانيك از پروژه ميشل Chapoutier - يعني خاك رس، خاك رس، سنگ آهك سنگ آهك - به كنت پي لات يك هسته flinty استفاده ميشود. مخلوط و ارضا شده براي همه حواس، مخلوط شراب با طعمهاي گياهي خوشمزه مخلوط ميشود. (توجه: نماد روي برچسب نماد كيمياگري براي "روح" است.عكس توسط جيم CAMPANINIK آرت hoed Viognier ۲۰۱۷كا vintners آرت Den Viognier ۲۰۱۷، دره Yakima، ۲۶ دلار: Winemaker چارلز اسميت در ساخت شرابهاي خيلي كوچك در ايالت شرقي واشنگتن بهترين است و اين يك مثال خوب ديگر است. شراب زمان كمي را در بشكه و هيچ تخمير malolactic مشاهده نميكند. اين كتاب تازه، exuberant و جذاب است و در يادداشتهاي Viognier سنتي جذاب و جذاب است. با اين حال، جايي كه K vintners در آن تمايز پيدا ميكند، تارت mineral finish، كمي تلخ و پايدار است.عكس از جيم CAMPANINIStags تا سال ۲۰۱۸Stags " Leap Viognier ۲۰۱۸، دره Napa، ۳۲ دلار: اين Viognier يك نسخه جديد از اين كارخانه شراب سازي داستاني است و اين يك نمونه كلاسيك در كاليفرنيا از جعبه است. فصل رو به رشد "تصوير - بينقص" براي كريستف Paubert با انتخاب ميوه از سه vineyards برتر در تپه اوك و Carneros فراهم شد. شراب كهنه،
lees كه در بلوط فرانسوي خنثي بود، به مدت چهار ماه به طور هفتگي به جنب و جوش افتاد بدون اين كه دستخوش تخمير malolactic شود. هسته اسيدي آن حفظ ميشود در حالي كه an unctuous از زردآلو و هلو نيز پديدار ميشود. بهبود در اين ورود اوليه چالش enviable خواهد بود.براي بيشتر، ديدن grapefullyyours.live.
منبع