
غير مجاز مي باشدLANDA ، سريلانكا - صدها نفر از روستاييان نااميد روز پنجشنبه در اثر خراب شدن يك زمين لغزش مرگبار دست به دست هم دادند و دستورات خود را پس از يك مقام ارشد فاجعه اعلام كردند كه هيچ فرصتي براي يافتن بازماندگان بيشتر وجود ندارد. گزارش هاي متناقضي در مورد تعداد مفقودين اين اسلايد وجود داشت كه صبح چهارشنبه در مزارع چاي مرتفع در تپه هاي مركزي سريلانكا رخ داد. مهيندا امراوهرا ، وزير مديريت حوادث گفت: تعداد كشته شدگان در مزارع كوسلندا كمتر از 100 نفر خواهد بود. اما مركز مديريت حوادث سريلانكا ، كه Amaraweera بر آن نظارت دارد ، 190 نفر را مفقود اعلام كرد. روستاييان گفتند كه تعداد كشته شدگان به راحتي مي تواند از 200 نفر فراتر رود.Amaraweera روز پنجشنبه به آسوشيتدپرس گفت: "من از صحنه بازديد كرده ام و از آنچه ديدم فكر نمي كنم بازماندگان ديگري وجود داشته باشد.". لال سارات كومارا ، يكي از مسئولان مركز مديريت حوادث ، گفت: باران هاي موسمي سنگين باعث ايجاد گل و لاي شد كه 120 خانه كارگر چاي را در منطقه بدولا ، در حدود 140 مايلي شرق كلمبو از بين برد. يك راننده كاميون 48 ساله گفت كه او هر 5 عضو خانواده خود را از دست داده است - همسرش ، دو پسر ، داماد و نوه 6 ماهه اش. "من برگشتم و اثري از خانه من نبود ، همه دفن شدند."در عمق زمين لغزش لانكا حداقل 10 سال كشته شد ، 300 گمشده را پشت سر مي گذارد حداقل ده مرده پس از دفن زمين لغزش 140 خانه در سريلانكا - آسوشيتدپرس
منبع
جاذبه های گردشگری سریلانکا
۱- معبد غاری دامبولا (Dambulla Royal Cave Temple and Golden Temple)
تاریخچه معبد غاری دامبولا به قرن سوم پیش از میلاد بازمی گردد که در آن زمان اینجا مقر اصلی بوداییان در سریلانکا بوده است. در این مکان شواهد باستانی مبنی بر شاغل بودن مردم در دوره پیش از تاریخ به دست آمده است. در ۵ غار این معبد پیچیده، نقاشی های دیواری وجود دارد و ۱۵۷ مجسمه نیز در سایزهای مختلف در آن می توانید ببینید.
بهترین غذاهای سریلانکا
۱- اگ هاپرز (Egg hoppers)
Egg hoppers یکی از غذاهای قدیمی و سنتی است که با فرهنگ مردم سریلانکا گره خورده است و به عنوان صبحانه سرو می شود. این غذا نوعی پنکیک بسیار خوشمزه به شکل کاسه است که خمیر آن را آرد برنج ، شیر نارگیل و شکر تهیه می کنند و آن را در ماهی تابه می گذارند تا شکل آن را به خود بگیرد ، در زمان پخت خمیر یک تخم مرغ را در وسط آن می شکنند و بعد از این که تخم مرغ پخته شد معمولا به همراه غذای سنتی مخصوصی به نام Sambol آن را سرو می کنند.